Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε η δημοτική αρχή

Σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης κοινωνικής προσφοράς που προσέφεραν στην πόλη και τους κατοίκους της, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν, με αφοσίωση και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων καιρικών συνθηκών του τελευταίου χρόνου.

Σε μία λιτή λόγω των περιοριστικών υγειονομικών

μέτρων εκδήλωση επιβράβευσης, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, απονεμήθηκε ο έπαινος τιμής και αναγνώρισης στα 42 μέλη της Εθελοντικής Ομάδας της Πολιτικής Προστασίας και στους εκπροσώπους των 1ου και 2ου Συστημάτων Προσκόπων Αμαρουσίου και του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, καθώς και αναμνηστικά δώρα, με την ευκαιρία της «Διεθνούς Ημέρας του Εθελοντή» που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία υπογραμμίζοντας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Για να είναι κανείς εθελοντής πάνω από όλα πρέπει να έχει μεγάλη καρδιά και θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εθελοντές του Δήμου μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, καθώς η αξία του εθελοντισμού και στους άλλους τομείς των δραστηριοτήτων μας είναι πολύτιμη σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε».

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Στέφανος Τσιπουράκης σημείωσε από την πλευρά του: «Επιβραβεύουμε σήμερα τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που τιμούν την πόλη μας και είναι πάντα κοντά στο καθήκον και γι’ αυτό τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αναπληρωτής υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές για την προσφορά τους, χαρακτηρίζοντας το έργο τους θεάρεστο και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, συνεχάρη απευθυνόμενη στους εθελοντές δήλωσε ότι «σας τιμούμε και σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο. Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής, είναι δείκτης πολιτισμού, είναι το νήμα που κρατεί την κοινωνία ενωμένη, που της δίνει δύναμη».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ, Γιάννης Ιωαννίδης και ο διοικητής Ασφαλείας Αμαρουσίου, Φώτης Τσελέπης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου

The post Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε η δημοτική αρχή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα