Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττική 2014-202 παρουσίασε ο Γ. Πατούλης

Τα έργα που εκτελούνται στην Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττική 2014-2020, και τα οποία έχουν ενταχθεί στην επικοινωνιακή εκστρατεία «EU In My Region» («Η Ευρώπη στην περιοχή μου») παρουσίασε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, παρουσία και του δημάρχου Γ. Φωστηρόπουλου.

Ο περιφερειάρχης έκανε

ιδιαίτερη αναφορά στα συγκεκριμένα «εμβληματικά έργα», στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, καθώς και «στα σημαντικά έργα και στις υποδομές που προγραμματίζονται για τη νέα προγραμματική περίοδο». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η Αττική αλλάζει, κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης, με συστηματική δουλειά και με την αξιοποίηση χρημάτων του ΕΣΠΑ».

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία της προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Β. Δανέλλη Μυλωνά, αντιπεριφερειαρχών, εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων, αντιδημάρχων και εκπροσώπων φορέων.

Στόχος της δράσης είναι οι πολίτες της Αττικής να ενημερωθούν για τα έργα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Αττική. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης καμπάνιας επελέγησαν να προβληθεί η ανέγερση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου, η κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, και η προμήθεια του Πυροσβεστικού Σώματος με σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Αμέσως μετά τη συνέντευξη ακολούθησε σύντομη ξενάγηση στην πεζογέφυρα Π. Φαλήρου, επί της Λ. Ποσειδώνος, έργο που εκτελέστηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Ν. Πέππας, Γ. Δημόπουλος, Δ. Νάνου, Λ. Κεφαλογιάννη, Σ. Αντωνάκου, Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, Θ. Αυγερινός, Β. Γιαννακόπουλος, Ι. Κεχρής, Γ. Βλάχος, ο αντιπύραρχος, εκπρόσωπος Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Π. Μπαλτάς, οι αντιδήμαρχοι Π. Φαλήρου Μητρέλλος Δ., Μ. Μιχαηλίδης, Α. Κορόμηλος και Α. Πανταζής, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Ευσταθόπουλος, Ε. Μπαρμπαγιάννη, Μ. Αγγελοπούλου, Μ. Αδαμοπούλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου Μ. Κουμεντάκος, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑττικήςΛήψη

The post Τα έργα της Περιφέρειας Αττικής με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττική 2014-202 παρουσίασε ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα