Συνέχεια εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικων πιτών παρουσία του δημάρχου

Οι εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικων πιτών συνεχίζονται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και στην ευρύτερη περιοχή, με την παρουσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26/1, σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τη συμμετοχή των εργαζομένων στον Δήμο και στα Νομικά Πρόσωπα.

Τη… σκυτάλη πήραν τα ΚΑΠΗ Πεύκης

– Λυκόβρυσης, που έκοψαν την πίτα για τα μέλη και τους εργαζομένους τους, σε μια εκδήλωση που επίσης παραβρέθηκε ο κ. Μαυρίδης.

Ο δήμαρχος έδωσε, επίσης, το «παρών» στην κοπή πίτας και τη συνεστίαση των Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, αλλά και στην κοπή πίτας του ΚΑΟ Λυκόβρυσης και του Γυμναστικού Συλλόγου Αναγέννηση Πεύκης.

Τέλος, βρέθηκε στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αβέρωφ Τοσίτσα, στη Λυκόβρυση, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Εστίας Φοιτητών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις και έχουν καταγωγή από την Ήπειρο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά με τις παραπάνω εκδηλώσεις:

«Είμαστε σε εκείνη την περίοδο του χρόνου που, με αφορμή την παραδοσιακή βασιλόπιτα κάθε φορέα, συναντόμαστε, ανταλλάσσουμε ευχές και θέτουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτές τις ημέρες κόψαμε τις πίτες του Δήμου, των ΚΑΠΗ, αλλά και φορέων που στηρίζονται σε ενεργούς πολίτες του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής. Το στοίχημα είναι και ο Δήμος και η Κοινωνία των Πολιτών να είμαστε το ίδιο και περισσότερο ενεργοί και αποτελεσματικοί το 2018».

The post Συνέχεια εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικων πιτών παρουσία του δημάρχου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα