Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Π. Ιωάννου με τον Δ. Παπαστεργίου

Με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου τη Δευτέρα 7 Αυγούστου. Ο Παναγιώτης Ιωάννου συνεχάρη τον Δημήτρη Παπαστεργίου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η θητεία του θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Ασφαλώς συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται

πολλά χρόνια, πριν ο Δημήτρης Παπαστεργίου εκλεγεί πρόεδρος της ΚΕΔΕ, και μάλιστα ο Παναγιώτης Ιωάννου είναι μέλος της Επιτροπής Χωροταξίας Υποδομών και Δικτύων της ΚΕΔΕ.

Ο επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας μετά τη συνάντηση του με τον υπουργό δήλωσε: «Είχα την ευκαιρία να συγχαρώ τον Δημήτρη Παπαστεργίου για τα νέα του καθήκοντα. Αν και το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με υποδέχθηκε με χαρά και συζητήσαμε μία σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τους πολίτες».

The post Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Π. Ιωάννου με τον Δ. Παπαστεργίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα