Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Μετά την καταστροφική κατάσταση στον Λίβανο, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη, κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο, Ξένο Μανιατογιάννη, ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Πρεσβεία στην πληγείσα χώρα, με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και τους Γιατρούς του Κόσμου. Η κατάσταση, όπως ενημερώνουν, είναι κάτι παραπάνω από δραματική.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει» διεμήνυσαν οι άνθρωποι από την Πρεσβεία, καθώς «ο αριθμός των θυμάτων όλων των ηλικιών δεν σταματά να αυξάνεται, είτε των νεκρών είτε

των τραυματιών. Οι ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα είναι τεράστιες…».

Ως εκ τούτου ο Δήμος Βριλησσίων ξεκινά άμεσα τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού κάθε είδους, τυποποιημένων προϊόντων διατροφής κάθε είδους, ώστε να ετοιμάσει ανθρωπιστική αποστολή αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στον Λίβανο.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, τα πάντα είναι απαραίτητα είτε σε τρόφιμα, είτε σε φάρμακα τονίζουν οι άνθρωποι του Δήμου. Ο ΟΚΠΑ θα παραμείνει ανοικτός και απόγευμα έως τις 20.00 προκειμένου να διευκολυνθεί κάθε συμπολίτης στην προσφορά του.

Συγκέντρωση τροφίμων στη Λ. Πεντέλης 62, 07.30-20.00 και γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο.

The post Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα