ΣΒΑΠ: Προσφυγές μεταξύ εταιρειών καθυστερούν την έναρξη του Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων

Μικρή καθυστέρηση στο ξεκίνημα του έργου του Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας επέφερε η προσωρινή εμπλοκή στη δημοπράτησή του, που οφείλεται στις αντιδικίες μεταξύ των συμμετεχουσών εργοληπτικών εταιρειών στον σχετικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τον ΣΒΑΠ (Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων».

Ο ΣΒΑΠ αναφέρει

σχετικά: «Η εμπλοκή αναμένεται να λυθεί μετά την απόφαση της Επιτροπής Προδικαστικών Προσφυγών, στην οποία προσέφυγαν οι ενδιαφερόμενοι μειοδότες. Να θυμήσουμε ότι τις διαδικασίες του διαγωνισμού τρέχει ως Δ/νουσα Υπηρεσία του έργου για λογαριασμό του Συνδέσμου η Τ.Υ. του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντίθετα με τις κτηριακές εγκαταστάσεις, προχωρά μεθοδικά η οργάνωση της λειτουργίας του Καταφυγίου.

Στόχος είναι με την ολοκλήρωση του έργου, οι Δήμοι – μέλη του Συνδέσμου να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους στην περίθαλψη και εν γένει φροντίδα, τα αδέσποτα σκυλιά (σε πρώτη φάση) των Δήμων τους. Ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί η εγκατάσταση αυτή να αναδειχθεί σε πρότυπο (ευρωπαϊκών προδιαγραφών) Κέντρο Υιοθεσίας και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης των αδέσποτων ζώων».

The post ΣΒΑΠ: Προσφυγές μεταξύ εταιρειών καθυστερούν την έναρξη του Διαδημοτικού Καταφυγίου Ζώων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα