Μήνυμα ειρήνης στέλνουν τα παιδιά του Παπάγου – Χολαργού στις 20 Μαρτίου

Τα παιδιά του Παπάγου – Χολαργού στέλνουν μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο με μία συγκέντρωση την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 18:00, έξω από το δημαρχείο του Δήμου.

Η Ένωση Γονέων, ​σε συνεργασία με σ​υ​λλ​ό​γο​υς​ γονέων και κηδεμόνων ​και σχολεία, καλεί όλους τους μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλον θέλει, να ενώσουν τις φωνές τους και να σχηματίσουν το μεγαλύτερο σήμα ειρήνης ​που σχηματίστηκε ποτέ σ​τον Δήμο​, όπως αναφέρει.

Με ευθύνη κάθε συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μικρές πορείες θα ξεκινήσουν από κάθε σχολείο που συμμετέχει

στη δράση και όλοι μαζί θα ενωθούν.

​Η Ένωση Γονέων αναφέρει: «Εάν ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σας δεν συμμετέχει, υ​πάρχει η δυνατότητα της απευθείας μετάβασης στον χώρο του δημαρχείου, στις 18:00, ή της συμμετοχής στην πορεία κάποιου άλλου δυλλόγου.

Για τα σημεία συνάντησης και τις ακριβείς ώρες έναρξης της κάθε πορείας, θα ενημερωθείτε από τον κάθε σύλλογο γονέων & κηδεμόνων που συμμετέχει, ή από την ιστοσελίδα της Ένωσης».

Σύλλογοι που συμμετέχουν​ ως τώρα​:

​1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου​.2ο Νηπιαγωγείο Παπάγου.​2ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.​4ο Νηπιαγωγείο Χολαργού.2ο Δημοτικό Παπάγου.2ο Δημοτικό Χολαργού.3ο Δημοτικό Παπάγου.5ο Δημοτικό Χολαργού.6ο Δημοτικό Χολαργού.1ο Λύκειο Χολαργού.

The post Μήνυμα ειρήνης στέλνουν τα παιδιά του Παπάγου – Χολαργού στις 20 Μαρτίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήνυμα, Παπάγου – Χολαργού, 20 Μαρτίου,minyma, papagou – cholargou, 20 martiou