Στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Βιδάλη

Συνάντηση εργασίας είχε η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου και ο υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Δήμου Δημοσθένης Σταυριανός με την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Πολιτισμού και τομεάρχη Πολιτισμού της Νέας Αρχής Μαίρη Βιδάλη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, αμφότεροι «αντάλλαξαν απόψεις και συμπεράσματα σχετικά με την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία του Τμήματος Πολιτισμού με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρεια Αττικής

και τις δυνατότητες περαιτέρω εμπλουτισμού και ανάπτυξης της σε επίπεδο παραστάσεων, δράσεων, σχεδιασμού, πολιτιστικού προγραμματισμού και συναφών θεμάτων».

Επίσης, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «συζητήθηκε εκτενώς ο ρόλος του πολιτισμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ η κ. Βιδάλη έδειξε εξαιρετικά ζωηρό ενδιαφέρον σχετικά με τις προσεχείς, νέες δραστηριότητες και τις καλλιτεχνικές δομές (Εργαστήρι Μουσικής – Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης) και τον προγραμματισμό τους. Οι συνομιλητές διατύπωσαν αμοιβαία την ικανοποίησή τους για το άριστο επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των δύο φορέων και ανανέωσαν το ραντεβού τους ενόψει της θερινής καλλιτεχνικής περιόδου».

The post Στο Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης η περιφερειακή σύμβουλος Μ. Βιδάλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα