Στο «Σπίτι Μελισσίων» παραμονές Χριστουγέννων ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κατσικογιάννης

Το «Σπίτι Μελισσίων» του «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης και στελέχη της δημοτικής κίνησης ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ – με Όραμα για την Πεντέλη.

«Τα παιδιά με κέφι έψαλλαν τα κάλαντα, σε εορταστικό και ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Οι χειραψίες, οι ευχές και τα μικρά δώρα σφράγισαν μια πραγματικά ανθρώπινη συνάντηση» μας ενημερώνει η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Γιώργος Κατσικογιάννης σημειώνει:

«Είμαστε χαρούμενοι και εντυπωσιασμένοι από το έργο

που είδαμε ότι επιτελείται στο “Σπίτι Μελισσίων”. Περισσότερο όμως είμαστε περήφανοι για τα ίδια τα καταπληκτικά παιδιά που συναντήσαμε. Τα χαμόγελά τους και η ζεστασιά τους ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και οι πολυτιμότερες χριστουγεννιάτικες ευχές που θα μπορούσαμε να πάρουμε!

»Θέλω και δημοσίως να συγχαρώ την υπεύθυνη για το “Σπίτι Μελισσίων”, παιδαγωγό Γεωργία Παπά και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Έργο βαθιά ανθρωπιστικό και κοινωνικό.

»Είκοσι τρία παιδιά, ηλικίας από 6 μηνών έως και 18 ετών, βρίσκουν την αγάπη, τη θαλπωρή και τη στοργή που όλα τα παιδιά χρειάζονται.

»Η παρουσία μας σήμερα εδώ δεν είναι ευκαιριακή, αλλά υπογραμμίζει την προτεραιότητα που δίνουμε στη νέα γενιά, τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και, κατά συνέπεια, στην ενδυνάμωση της ίδιας της κοινωνικής συνοχής.

»Χρόνια πολλά, ευχαριστίες στα παιδιά, αγάπη και ευχές σε όλες και όλους για μια ακόμη φορά.

»Το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Σπίτι Μελισσίων” είναι και θα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας».

The post Στο «Σπίτι Μελισσίων» παραμονές Χριστουγέννων ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Κατσικογιάννης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα