Στο Ηλιακό Χωριό γιόρτασε τα Κούλουμα ο Τ. Μαυρίδης

Μαζί με εκατοντάδες συνδημότες γιόρτασε τα Κούλουμα στον Πολυχώρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είχε νηστίσιμους μεζέδες, άφθονο κρασί, παραδοσιακή μουσική από ζωντανή ορχήστρα και συμμετοχή του τμήματος Παραδοσιακών Χορών του ΠΕΑΠ και τα χορευτικά τμήματα του ΚΑΠΗ και του Συλλόγου Κρητών

Πεύκης – Λυκόβρυσης «Τάλως». Στο φουαγιέ του Πολυχώρου υπήρχε δημιουργικό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες παιδιά, με υπεύθυνη τη δασκάλα ζωγραφικής Αργυρώ Παφίλη και με τη βοήθεια της κ. Τζέφης Ζαχαροπούλου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά γιορτάσαμε μαζί σαν μια μεγάλη παρέα τα Κούλουμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς χάρη στους οποίους ήταν εφικτό με ελάχιστο κόστος να διοργανωθεί αυτή η όμορφη γιορτή. Θα ήθελα να συγχαρώ τα χορευτικά τμήματα του ΠΕΑΠ του ΚΑΠΗ και των Κρητών για τη συμμετοχή τους και τη διοίκηση του Νομικού μας Προσώπου για τη διοργάνωση. Εύχομαι Καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους!».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Βαγγέλης Παπανικολάου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ, καθώς επίσης και πολλοί πρόεδροι συλλόγων και σωματείων του Δήμου.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΕΑΠ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον αντιδήμαρχο Οικονομικών και υπεύθυνο των Δημοτικών Αγορών, Παναγιώτη Πανταζή, που συνεργάστηκε με το νομικό πρόσωπο για τις χορηγίες της εκδήλωσης.

Παράλληλα, ευχαριστεί τους δεκάδες εθελοντές και χορηγούς που με τη βοήθειά τους, το ΠΕΑΠ με ελάχιστα χρήματα κατάφερε να πραγματοποιήσει τη μεγάλη αυτή εκδήλωση. Όλοι αναφέρθηκαν ένας προς ένας από μικροφώνου.

Ακόμη ευχαριστεί το παραδοσιακό τμήμα χορών του ΠΕΑΠ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών Πεύκης-Λυκόβρυσης «Ο Τάλως» και το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ για τη συμμετοχή τους.

The post Στο Ηλιακό Χωριό γιόρτασε τα Κούλουμα ο Τ. Μαυρίδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα