Στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού ο NIVO & oι Going Through

Το συγκρότημα NIVO & oι Going Through παρουσιάζουν την Τετάρτη 28/6, στις 9 μ.μ., μια μοναδική συναυλία, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ζωντανά για το κοινό της πόλης και guest καλεσμένους τον Ισορροπιστή και την Άννυ Ξαντινίδου (Panik Records).

Το συγκρότημα φέτος κλείνει 29 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και καλλιτεχνικής καριέρας, με 13 άλμπουμς, 4 soundtracks, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου,

όπως Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Άννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Πάολα, Κώστας Χατζής, αλλά και διεθνή ονόματα όπως Julio Iglesias Jr., Peter Andre, Guru (Gang Starr) κ.ά, μετρώντας δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία & ΗΠΑ.

Ο Νίκος Βουρλιώτης σε δηλώσεις του γιά το συγκρότημά του έχει τονίσει: «Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας. Η συμβουλή μου είναι να μην ακούτε καμία συμβουλή. Μην αφήσετε κανένα να σας γεμίζει το κεφάλι, γιατί το ένστικτό σας το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, τι πρέπει να κάνετε και πώς. Οι Goin’ Through δεν ακολούθησαν τα trends. Κάθε δεκαετία άλλαζαν τα trends, εμείς μέσα στη διαδικασία αυτών των αλλαγών, προσαρμόζαμε το υλικό μας».

The post Στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού ο NIVO & oι Going Through appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα