Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινά η Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο 2022-2023

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 ξεκινά η Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο 2022-2023. Μία δράση και προσφορά του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» υπό την προεδρία της Κατερίνας Καραλή.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με δύο τρόπους: Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM κάθε Δευτέρα, στις 18.00 (για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν link σύνδεσης στο

e-mail τους) και διά Ζώσης μία φορά τον μήνα, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου που στεγάζεται στη Βίλα Κώνστα (1ος όροφος), οδός Λουκή Ακρίτα 4 στη Νέα Ερυθραία (όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε ομαδική αναλυτική συζήτηση και να θέτουν τα ερωτήματά τους).

Τα μαθήματα διεξάγονται δωρεάν για τους δημότες από τη μέντορα Φλώρα Μυρσαλιώτου, ιδρύτρια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού MANA και καθηγήτρια εκπαιδευτικής και συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι όλες οι ενότητες έχουν σαν στόχο να κατανοήσουμε καλύτερα εμάς και τα παιδιά μας, σε γνωστικό και ψυχολογικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας και αναπτυξιακά νευρολογικά ορόσημα και συμπεριφορές, ώστε να αποκτήσουμε τη βέλτιστη σχέση γονέα – ενήλικα – παιδιού.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο email της Σχολής Γονέων [email protected] ή στο [email protected].

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων

The post Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινά η Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο 2022-2023 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα