Στην Πνευματική Εστία Παπάγου και στην αλλαγή διοίκησης της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ο Ηλ. Αποστολόπουλος

Στην επετειακή εκδήλωση της Πνευματικής Εστίας Παπάγου και στην αλλαγή διοίκησης της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων παραβρέθηκε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργόυ Ηλίας Αποστολόπουλος.

Η εκδήλωση της Πνευματικής Εστίας Παπάγου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο με ομιλήτρια την δρ. Αικατερίνη Μαρία Μπαλή, φιλόλογο, θεολόγο, ιστορικό τέχνης και τη συμμετοχή της Μεικτής Χορωδίας, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή και της Πόπης Μάλφα στο πιάνο, καθώς και του

Λυκείου των Ελληνίδων, τοπικό παράρτημα χορού Παπάγου – Χολαργού.

Ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει σχετικά: «Η Πνευματική Εστία Παπάγου είναι από τους πιο παλιούς πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας με μεγάλη και πλούσια δράση. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύθηκε ο πρώην πρόεδρος Αννίβας Σιατερλής για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο από τον νέο πρόεδρο κ. Μητρομάρα.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, σημειώνει: «Είχα την τιμή να παραστώ στην αλλαγή διοίκησης της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κων/νου Φλώρου. Πολλές ευχές στον νέο διοικητή, αντιστράτηγο Γεώργιο Μανούρα για επιτυχία στο έργο του».

The post Στην Πνευματική Εστία Παπάγου και στην αλλαγή διοίκησης της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ο Ηλ. Αποστολόπουλος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα