Δράσεις από τα Δημοτικά Σχολεία 2ο και 3ο Ν. Ερυθραίας για το περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή

Διήμερη δράση για την Κλιματική Αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος διοργανώνουν τα Δημοτικά Σχολεία 2ο και 3ο Νέας Ερυθραίας την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Απριλίου.

Στόχοι της διήμερης δράσης είναι:

Ενημέρωση από τους ειδικούς για τις «πράσινες» λύσεις.Ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών για τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.Ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών. Ένωση δυνάμεων για την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Συμπράττουν σχολεία

της Αττικής και της Εύβοιας: 1ο Δ.Σ Ιστιαίας, 8ο Δ.Σ Νέας Φιλαδέλφειας, Δ.Σ Γουβών, Δ.Σ Βασιλικών, 4ο Δ.Σ Πεύκης, 8ο Δ.Σ Κηφισιάς και 1ο Δ.Σ Νέας Ερυθραίας.

Πρόγραμμα δράσεων

Τρίτη 12 Απριλίου

10:00, Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή»

Ομιλητές:

Ο περιβαλλοντολόγος Νικόλαος Ζαφειρίου.Η υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, Ασημίνα Καλτικοπούλου.Μαθητές/τριες που έζησαν τις καλοκαιρινές πυρκαγιές θα μιλήσουν για την εμπειρία τους.

Τετάρτη 13-4

11:00 Μαθητές/τριες των σχολείων θα κάνουν παρέμβαση στην τοπική κοινωνία για να την ευαισθητοποιήσουν σε περιβαλλοντικά θέματα. Θα παρουσιαστεί δρώμενο για το περιβάλλον.

The post Δράσεις από τα Δημοτικά Σχολεία 2ο και 3ο Ν. Ερυθραίας για το περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δράσεις, Δημοτικά Σχολεία 2ο, 3ο Ν, Ερυθραίας, Κλιματική Αλλαγή,draseis, dimotika scholeia 2o, 3o n, erythraias, klimatiki allagi