Στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+

Κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, θα μας έχει στο πλευρό της, πάντα με χαμόγελο και διάθεση να προσφέρουμε. Η δημοτική παράταξη «δήμος Μπροστά+» παρέστη με αντιπροσωπεία της στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης, προκειμένου να στηρίξει την φιλανθρωπική της προσπάθεια, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους άπορους συμπολίτες μας. Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο γραμματέας της παράταξης, Γιώργος Στιβαχτής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιορδάνης Βογιατζόγλου και Κώστας Μπελεχρής, καθώς και το τακτικό μέλος ΔΣ ΠΕΑΠ,

Αντώνης Χαριτάκης.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, καθώς η πρόσφατη απώλεια της τέως προέδρου του Συλλόγου, Βίκυς Μάλαμα, είναι ακόμα αισθητή, ωστόσο, οφείλουμε να συγχαρούμε θερμά την νυν πρόεδρο του Συλλόγου, Χριστίνα Χαριτάκη, καθώς και τα μέλη του, για την άξια και δυναμική συνέχεια του έργου της.

Από την πλευρά μας, θα βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό κάθε προσπάθειας με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+

The post Στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Δήμος Μπροστά+ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα