Στη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του Α.Ο. Λυκόβρυσης η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Κοντά στους αθλητές και στους προπονητές στη γιορτή λήξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης, βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία συνεχάρη τη διοίκηση του Ομίλου για τη διαχρονική συμβολή του στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του Δήμου.Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη γιορτή, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους προπονητές και στον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης Φώτη Παπαγεωργίου, για τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν πετύχει.

Από τα χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Περιβάλλον, Αθλητισμός, Πολιτισμός”, έχω υπάρξει σταθερός αρωγός των προσπαθειών του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα συνεχίσουμε στην πράξη να στηρίζουμε το έργο του, όπως και των υπόλοιπων αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους. Η επένδυση στον αθλητισμό και στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του προγράμματος μας. Εστιάζουμε στο παρόν και στο μέλλον του αθλητισμού στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη μέσα από τη δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών, την υποστήριξη συλλόγων που διαχρονικά συμβάλλουν στην αθλητική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας, σε αθλητές που καταγράφουν σημαντικές  επιδόσεις. “Ενωμένοι” πηγαίνουμε τον αθλητισμό του Δήμου μας ψηλά».

«Ενωμένοι» επενδύουμε στον αθλητισμό και στους αθλητές του Δήμου μας:

Στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία Λυκόβρυσης και Πεύκης αλλά και τους αθλητές που διακρίνονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές – εγκαταστάσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Κατασκευάζουμε κλειστό γυμναστήριο στη Λυκόβρυση.

The post Στη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου του Α.Ο. Λυκόβρυσης η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα