Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4oυ Δημοτικού Σχολείου Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, συνομίλησε με τους γονείς και συνεχάρη τις εκπαιδευτικούς Γεωργία Τερζοπούλου, Ματίνα Δούβα και Μαίρη Ρούδα, για τη διοργάνωση της γιορτής αλλά και για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν.

«Μια

ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη βραδιά, με τα παιδιά να μας μεταφέρουν το χαμόγελό τους και το δικό τους μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας για τις γιορτές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους δασκάλους τους, οι οποίοι τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Ως εκπαιδευτικός και ως υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, μαζί με την ομάδα μου, θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα μας τη στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, προσφέροντας στα παιδιά μας σχολεία σύγχρονα, λειτουργικά, ανοικτά στην κοινωνία και με διεξόδους δημιουργικής έκφρασης» δήλωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, πρόεδρος Δικτύου SDG 17 Greece και υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

The post Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4oυ Δημοτικού Σχολείου Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
4oυ Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη,4oy dimotikou scholeiou pefkis, marina stavraki patouli