3,5 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με απόφαση των αρμοδίων αναπληρωτών υπουργών, Εσωτερικών Στ. Πέτσα και Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη εντάχθηκε ένα ακόμα μεγάλο και σημαντικό έργο για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, το πρόγραμμα οδικής ασφαλείας του Δήμου, προϋπολογισμού 3.500.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά:

«Μία ακόμα ηχηρή απάντηση στους επικριτές μας. Απάντηση γιατί υλοποιούνται μεγάλα και σημαντικά έργα, που είτε ήδη έχουν

ενταχθεί, είτε με ώριμες και ολοκληρωμένες μελέτες για έργα που έχουν κατατεθεί, είτε για έργα ακόμα που έχουν δρομολογηθεί με πολύ κόπο, με σοβαρότητα, με μεθοδικότητα και αναμένουμε τις υπογραφές, το αμέσως επόμενο διάστημα, των προγραμματικών συμβάσεων και έτσι την έναρξη των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Συνεχίζουμε δυναμικά πάντα με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον του Δήμου μας, για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τον Δήμο που αγαπάμε και το αποδεικνύομε περίτρανα με έργα και όχι με λόγια».

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι «σε αυτά τα σπουδαία έργα, για αυτές τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας υπάρχει η υπογραφή του δημάρχου Αναστάσιου Β. Μαυρίδη, της διοίκησής μας και των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου μας. Στον αντίποδα δυστυχώς κάποιοι άλλοι, σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, προτίμησαν την τυφλή και ανούσια αντιπολίτευση τη λυσσαλέα και φανατισμένη κριτική με μοναδικά όπλα τους την καταψήφιση, την άρνηση, τα όχι και την ηχηρή απουσία από όλα αυτά τα σημαντικά μας έργα. Έργα για τον Δήμο μας».

The post 3,5 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης,dimo lykovrysis – pefkis