Σταθερή θέρμανση στα σχολεία ζητεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς

Τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κηφισιάς, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες που διανύουμε, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, ζητεί το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου.

Ειδικότερα, στην επιστολή που έστειλε με παραλήπτες τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, τον πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Αυλήτη και τον πρόεδρο της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Παπανικολόπουλο, η Ένωση αναφέρει:

Κύριοι,

Όπως καλύτερα οι ίδιοι γνωρίζετε, η επανέναρξη της σχολικής χρονιάς έγινε μετά την επέλαση δύο κυμάτων κακοκαιρίας

και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες ανακοινώθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Με αυτή την προοπτική παρακαλούμε για τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου σε σταθερή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουν όλες οι αίθουσες την κατάλληλη θερμοκρασία για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, αλλά θα υπάρχει όφελος και με εξοικονόμηση ενέργειας.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την απόφασή σας.

The post Σταθερή θέρμανση στα σχολεία ζητεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα