Βαλιέντε: «Μας μένει η πίκρα, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος»

23:25 13/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Χοσέ Βαλιέντε, μετά την ήττα των Αρκάδων από τον ΠΑΟΚ με 3-0. Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι ο Αστέρας στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος από τον Δικέφαλο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, που θα άλλαζε ριζική την εικόνα του παιχνιδιού.

«Μας μένει η πίκρα για το πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας άσος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και

στη μεταγραφή του Τόνσο στον Αρη, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός θα λείψει πολύ από τον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το σημείο στο οποίο κρίθηκε το ματς ήταν πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί με ευκαιρίες για γκολ, δεν το πετύχαμε και αυτό μας κόστισε στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο μας μένει η πίκρα για το πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι. Προτιμώ να παίζω σαν αμυντικός χαφ, αλλά από εκεί και πέρα, όπου θέλει ο προπονητής.

Ο Τόνσο είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας λείψει, αλλά πιστεύω μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε εκ των έσω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά αν παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα