Σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνάσιου Πεντέλης για την ενσυναίσθηση και ενσυνειδητότητα ο Δ. Παπακωνσταντίνου

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Πεντέλης συμμετείχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας. Ο κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο της παρέμβασής του, μίλησε για την ενσυναίσθηση και ενσυνειδητότητα και τόνισε την υποχρέωση όσων ασκούν διοίκηση να παρέχουν και εξασφαλίζουν στους εργαζόμενους συνθήκες χωρίς εργασιακό στρες.

«Δεσμευόμαστε ως επόμενη διοίκηση στον Δήμο Πεντέλης να λειτουργούμε έναν Δήμο με ιδανικές εργασιακές συνθήκες. Θα είναι προς όφελος και του ίδιου του Δήμου, διότι θα αριστοποιηθεί η απόδοση των εργαζομένων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Παρουσίασε, επίσης, το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus «Midlieven», στο οποίο συμμετέχει η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης» (CreThiDev), της οποίας προΐσταται και σημείωσε, συγχαίροντας την κ. Ιωάννα Παρασκευά για τα καλλιτεχνικά της δημιουργήματα, ότι «η σημερινή εκπαίδευση με τη βοήθεια καλλιτεχνικών δημιουργημάτων βοηθά τον εκπαιδευόμενο να αφομοιώνει τις γνώσεις του πολύ καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη, που στηριζόταν σε αποστήθιση κειμένων».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, ακόμη, υπόσχέθηκε να παραχωρήσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε διάστημα 10 ημερών διά μέσου συνδέσμου (link) της πλατφόρμας του «Mindliven» για αυτοεκπαίδευση με κείμενα μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Τέλος, εξεφρασε τα συγχαρητήριά του στην πρόεδρο Ισιδώρα Βασίλη και στην ολομέλεια του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες τους, καθώς και στα μέλη της διοικούσας επιτροπής της «ΔΕΠΙΣ» κ.κ. Μητροπούλου, Γκρέτσα και Λυμπεράκη «για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν».

The post Σε εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνάσιου Πεντέλης για την ενσυναίσθηση και ενσυνειδητότητα ο Δ. Παπακωνσταντίνου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα