Σε εκδηλώσεις της ομάδας του Πανελευσινιακού και του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών ο Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα του Πανελευσινιακού στην Ελευσίνα.

O κ. Πατούλης ευχήθηκε ταμέλη της ομάδας και στους παραβρισκόμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά καισυνεχάρη τον αθλητικό όμιλο για τις επιδόσεις και τη σημαντική πορεία του.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής εξήρε τη σημασία του αθλητισμού για τα νέα παιδιά, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα είναι

η ενίσχυση και η δημιουργία νέων υποδομών, που θα κρατήσουν τους νέους στις γειτονιές τους.

«Στόχος μας είναι να ξανανθίσουν οι τοπικές κοινωνίες, μέσα από την ανάδειξη της αξίας του αθλητισμού, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, αλλά και η διάδοση της φιλοσοφίας του αθλητισμού που είναι ταυτόσημη με το ευ ζην, στους νέους μας» τόνισε και πρόσθεσε:

«Στο πλαίσιο αυτό θα επενδύσουμε σοβαρά, με όραμα και στρατηγική στις αξίες του αθλητισμού. Η Αυτοδιοίκηση, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τις ακαδημίες της Αττικής, θα αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες ώστε η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να γίνει μοχλός ανάπτυξης του αθλητισμού, μέσα από την ενίσχυση έργων υποδομής σε κάθε γειτονιά. Κάνουμε Νέα Αρχή στις ζωές μας, Νέα Αρχή για την Αττική».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ομάδας του Πανελευσινιακού, Κώστα Αθανασίου.

Κοντά στους Κρήτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ακολούθως ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών, Δημήτρης Γιαννούλης.

Με αφορμή την εκδήλωση δήλωσε τα εξής:

«Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσπάθειά σας, συμβάλλοντας μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη διατήρηση των πλούσιων παραδόσεων και εθίμων της Κρήτης.

»Σε αυτή τη μάχη που δίνουμε θα πάμε όλοι μαζί, γιατί πιστεύουμε στη δημιουργική συνένωση όλων των πολιτών, αλλά και στον συγκερασμό των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας. Συνεχίζουμε δυνατά. Έχοντας στο πλευρό μας τους Κρητικούς, αλλά και τους πολίτες της Αττικής που κατάγονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προχωράμε για να δώσουμε στην Αττική ένα νέο πρόσωπο με όραμα και προοπτική».

Και στις δύο εκδηλώσεις παραβρέθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική.

The post Σε εκδηλώσεις της ομάδας του Πανελευσινιακού και του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα