Σ. Ρούσσος: Ο περιφερειάρχης και το επιτελείο του εκτέθηκαν χρησιμοποιώντας ψεύτικες φωτογραφίες

Στο πώς διαχειρίστηκε την κακοκαιρία «Ελπίς» ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρεται ο δήμαρχος, Σ. Ρούσσος, ο οποίος κάνει λόγο για ένα έντονο και ασυνήθιστο για την Αττική φαινόμενο.

Ο κ. Ρούσσος, αφού τονίζει ότι «η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση, ιδίως όσων πολιτών έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και χωρίς ρεύμα, είναι δικαιολογημένη και απολύτως κατανοητή», κάνει λόγο για «πλήρη απουσία της Περιφέρειας Αττικής από το οδικό δίκτυο ευθύνης της», ενώ τονίζει πως «τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου που επιχειρούσαν την

Τρίτη 25 Ιανουαρίου στην οδό Παπανικολή καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον περιφερειάρχη Αττικής και το επιτελείο του που χρησιμοποίησαν ψεύτικες φωτογραφίες οι οποίες δεν ήταν από το Χαλάνδρι για να αποδείξουν ότι επιχείρησαν στον Δήμο».

Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι «στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες, θα ενημερωθούν λεπτομερώς οι δημοτικές παρατάξεις για όλα όσα έγιναν στην πόλη το κρίσιμο αυτό διάστημα. Η συνεδρίαση, όπως γίνεται άλλωστε, κάθε φορά, θα αναρτηθεί την επομένη στο site του Δήμου και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες».

Τέλος, σημειώνει ότι «η προσπάθεια που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες να μετακυλιστεί αποκλειστικά στους Δήμους η ευθύνη για την κατάσταση που επικράτησε μετά την κακοκαιρία είναι ανεπίτρεπτη και συνιστά ευθεία επίθεση κατά της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

The post Σ. Ρούσσος: Ο περιφερειάρχης και το επιτελείο του εκτέθηκαν χρησιμοποιώντας ψεύτικες φωτογραφίες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα