«Προνόη» Δήμου Κηφισιάς: Ολοκληρώθηκε ο 7ος κύκλος του σεμιναρίου «BOYS & GIRLS PLUS»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ υλοποίησε από τις 25/11/22 έως τις 15/12/2022 τον 7o κύκλο του επιμορφωτικού σεμιναρίου εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο πρωτοποριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο «BOYS & GIRLS PLUS».

Με την ολοκλήρωση του επιμορφωτικού σεμιναρίου θα ακολουθήσουν δωρεάν ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης των εκπαιδευτικών διά ζώσης και εξ αποστάσεως.

Την επιμόρφωση υποστήριξαν με την παρουσία τους

η κ. Βαρβάρα Πετρίδου, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, η κ. Αγγελική Βαλασοπούλου, δικηγόρος – πρόεδρος Δ.Σ. του Κ.Π. «Προνόη» και η κ. Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια – επιστημονικά υπεύθυνη  του Κ.Π. «Προνόη».

Συντονίστρια του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν η κ. Βασιλική Αλεξάκη, κοινωνική λειτουργός MEd – ψυχοθεραπεύτρια στο Κ.Π. «Προνόη». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να περιηγηθείτε  στην ιστοσελίδα http://boysandgirlsplus.eu/

Διαβάστε αναλυτικά για το πρόγραμμαΛήψη

The post «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς: Ολοκληρώθηκε ο 7ος κύκλος του σεμιναρίου «BOYS & GIRLS PLUS» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα