Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου από τη Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι

Επίσκεψη σε όλες τις Δημοτικές Υπηρεσίες πραγματοποίησαν την Παρασκευή το πρωί 28-9-2023 η υποψήφια Δήμαρχος Κατερίνα Ψάλτη και αντιπροσωπεία του συνδυασμού. Επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τους εργαζομένους στο Αμαξοστάσιο, το Δημαρχείο, τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τα ΚΕΠ, το Ληξιαρχείο. Επίσης, έγιναν ιδιαίτερες συναντήσεις με τις διοικήσεις του Σωματείου και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.

Σε όλες τις συναντήσεις η Κατερίνα Ψάλτη επεσήμανε τον καθοριστικό ρόλο των εργαζομένων και τους ευχαρίστησε για τη σημαντική

προσφορά, στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, προς τους κατοίκους της πόλης. Τόνισε ότι ο συνδυασμός θα υπερασπιστεί το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου απέναντι στις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που προωθεί σταδιακά για τη μετατροπή τους σε ΑΕ, χωρίς καμία δυνατότητα παρέμβασης ούτε των πολιτών, αλλά ούτε και των εργαζομένων.

Η υποψήφια Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία του συνδυασμού άκουσαν με προσοχή και έντονο προβληματισμό τις αγωνίες των εργαζομένων για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν τόσο στο αμαξοστάσιο επί της οδού Αμαρουσίου -Χαλανδρίου όσο και στο κεντρικό κτίριο που στεγάζει το Δημαρχείο επί της οδού Βασ. Σοφίας που δεν έχει συντηρηθεί επί δεκαετίες.

Σχετικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό ο συνδυασμός τίθεται υπέρ της κάλυψης όλων των προβλεπόμενων θέσεων από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας με εργαζομένους πλήρους και μόνιμης απασχόλησης, καθώς και την τροποποίησή του με τη συμμετοχή των εργαζομένων.

Τέλος, υποσχέθηκε να εναντιωθεί στην αναξιοκρατία που, όπως κατήγγειλαν οι διοικήσεις των εργαζομένων, επικρατεί με ευθύνη της διοίκησης Αμπατζόγλου για την εξυπηρέτηση των ημετέρων και την εδραίωση μιας καθεστωτικής νοοτροπίας.

The post Περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου από τη Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα