Η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι ενημερώνει τους πολίτες

Πλούσια σε δράσεις ήταν η περασμένη εβδομάδα για την υποψήφια Δήμαρχο Κατερίνα Ψάλτη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού

● Την Πέμπτη 28-9-2023 η Κατερίνα Ψάλτη, παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου, παρουσίασε στο φιλόξενο στέκι της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου το πρόγραμμα του συνδυασμού. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σχετικά με όλα τα προβλήματα της πόλης, αλλά και για θέματα προώθησης του πολιτισμού στα οποία η συμβολή της Ένωσης είναι καθοριστική.
● Την Παρασκευή 29-9-2023 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στον Άγιο Νικόλαο όπου η Κατερίνα

Ψάλτη εστίασε στα προβλήματα της περιοχής και παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για τον ΟΙΚΟ ΤΥΦΛΩΝ. Όπως τόνισε «Επιδίωξη μας είναι ο ΟΙΚΟΣ ΤΥΦΛΩΝ να παραχωρηθεί στο Δήμο και να αξιοποιηθεί σαν κέντρο εξυπηρέτησης, εκπαίδευσης και διαβίωσης ΑμεΑ και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.»

● Το Σάββατο 30-9-2023 Ο συνδυασμός πραγματοποίησε εξορμήσεις και μοίρασμα προεκλογικού υλικού στις λαϊκές αγορές του Κέντρου και του Πολυδρόσου καθώς και στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
● Την Κυριακή 1-10-2023 αντιπροσωπεία του συνδυασμού με επικεφαλής την Κατερίνα Ψάλτη παρέστησαν στην Αγία Φιλοθέη στον αγιασμό που τέλεσε ο Α.Ο Οδυσσέας εν όψει της έναρξης της νέας αθλητικής περιόδου.

Υποψήφια Δήμαρχος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΑΛΤΗ Δικηγόρος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν τω μεταξύ, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που αφορούν στη χρήση διαφημιστικών πλαισίων στις στάσεις των λεωφορείων για την προβολή των δημοτικών συνδυασμών, η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι
δηλώνει ότι -παραμένοντας συνεπείς στις θέσεις που έχουμε υποστηρίξει στο δημοτικό συμβούλιο στο παρελθόν- δεν έκανε χρήση των διαφημιστικών πλαισίων.

The post Η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι ενημερώνει τους πολίτες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα