Περιφέρεια Αττικής: Θερμή ανταπόκριση των πολιτών στη δράση συγκέντρωσης αγαθών για τον ουκρανικό λαό

Ιδιαίτερα θερμή και συγκινητική είναι, σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και 10 Δήμους της Αττικής με σκοπό τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον ουκρανικό λαό.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, από το πρωί της Τρίτης 8 Μαρτίου πλήθος πολιτών συρρέουν στα επιλεγμένα σημεία στους 10 Δήμους της Αττικής,

προσφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Επισημαίνεται ότι η δράση συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας θα ολοκληρωθεί στις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το δημαρχείο Ν. Σμύρνης, το οποίο είναι ένα από τα σημεία συγκέντρωσής του υλικού, προκειμένου να επιβλέψει τη διαδικασία, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εθελοντές που συμμετέχουν στη δράση, αλλά και πολίτες τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για «το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που επιδεικνύουν».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωσηΛήψη

The post Περιφέρεια Αττικής: Θερμή ανταπόκριση των πολιτών στη δράση συγκέντρωσης αγαθών για τον ουκρανικό λαό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα