Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Οι πολίτες θέλουν να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την κακοκαιρία

Επιστολή για τη συνεδρίαση του επερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Φεβρουαρίου απέστειλε σε όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους η παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, μέσω της οποίας ζητεί την παρουσία των πολιτών στο θέμα του απολογισμού της διοίκησης για την κακοκαιρία «Ελπίς».

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Το θέμα της διαχείρισης της κακοκαιρίας έχει απασχολήσει με ιδιαίτερα δυσμενή τρόπο το προηγούμενο 10ήμερο όλες τις γειτονιές του Δήμου μας, με πρωτοφανείς επιπτώσεις στη λειτουργία της πόλης, με την κατάρρευση κρίσιμων λειτουργιών

του Δήμου την ώρα της ανάγκης και με την παρεπόμενη δημιουργία προβλημάτων που επηρέασαν δυσμενώς την ασφάλεια της ζωής των κατοίκων και ταλαιπώρησαν πολλές χιλιάδες από αυτούς.

Η δημοτική μας παράταξη Πεντέλη – Πόλη Πρότυπο έχει δεχτεί πολλαπλά αιτήματα από μέλη μας αλλά και άλλους πολίτες να παρευρεθούν διά ζώσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ακούσουν τις εξηγήσεις τόσο των αρμοδίων αιρετών του δήμου (δημάρχου, αντιδημάρχων, κ.λπ.) που έχουν την ευθύνη για την Πολιτική Προστασία και την κοινωνική πολιτική, όσο και τις ενέργειες που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τη βοήθεια των αντίστοιχων υπηρεσιακών παραγόντων για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον.

Με βάση το γεγονός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτοπρόσωπη παρουσία, ζητάμε:

Είτε την αλλαγή του χώρου διενέργειας του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να μπορεί περισσότερος κόσμος να παρακολουθήσει ζωντανά τη συνεδρίαση (π.χ. κλειστό γήπεδο Λυκείου Μελισσίων). Είτε κατ’ ελάχιστον να ληφθεί μέριμνα για την τοποθέτηση μεγάλων οθονών με κατάλληλο ήχο στο χώρο έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να μπορέσουν οι πολίτες να είναι αυτήκοοι μάρτυρες της διαδικασίας.

Τέλος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθεί το ολίσθημα της διοίκησης να καταφύγει στην κλήση αστυνομικών δυνάμεων για να εκφοβίσουν με την παρουσία τους πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση των εκλεγμένων εκπροσώπων τους. Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας».

The post Πεντέλη Πόλη Πρότυπο: Οι πολίτες θέλουν να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την κακοκαιρία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα