Νέα κόντρα Γ. Πατούλη και Π. Σκουρλέτη – Αυτή τη φορά για τα 6 εκατ. του εκχιονισμού στην Αττική

Νέα κόντρα μεταξύ του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνου Σκουρλέτη, αυτή τη φορά για το κόστος διαχείρισης των πρόσφατων καιρικών φαινομένων από την Περιφέρεια Αττικής.Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωσή του ότι «η κατά πλειοψηφία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, η οποία

προβλέπει “ενδεικτικό” ποσό 6 εκατ. ευρώ για τη μίσθωση εξοπλισμού, μηχανημάτων και την παροχή υπηρεσιών εκχιονισμού, από τις 21 Ιανουαρίου και για όσο χρόνο χρειαστεί, σκανδαλίζει τους κατοίκους της Αττικής, έπειτα και από τα πρωτοφανή φαινόμενα αποκλεισμών και ταλαιπωρίας πολιτών σε κεντρικούς οδικούς άξονες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Ελπίδα”». 

Απαντώντας του, η περιφερειακή αρχή, στη δική της ανακοίνωση, ότι το σχόλιο του κ. Σκουρλέτη «αναδεικνύει τις ιδεολογικές εμμονές ενός τμήματος της Αριστεράς, που αποδείχθηκε στην πράξη αναποτελεσματική, όσον αφορά τη διαχείριση έκτακτων καταστάσεων», προσθέτοντας: «Μπορεί ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ να μην εκτιμά το γεγονός πως στην πρόσφατη κακοκαιρία πετύχαμε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές ή να μην ενημερώθηκε για τις 8 αλήθειες όσον αφορά την προσπάθεια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής να διαχειριστούν την κακοκαιρία ΕΛΠΙΔΑ. Προφανώς γιατί είναι ακόμη επηρεασμένος από κακοστημένα σόου που και ο ίδιος συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια, τότε που θρηνήσαμε δεκάδες ανθρώπινες απώλειες από την αποτυχημένη διαχείριση ενός καταστροφικού φυσικού φαινομένου».

The post Νέα κόντρα Γ. Πατούλη και Π. Σκουρλέτη – Αυτή τη φορά για τα 6 εκατ. του εκχιονισμού στην Αττική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατούλη, Σκουρλέτη – Αυτή, Αττική,patouli, skourleti – afti, attiki