Παραδίδεται στις 22/2 η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19:00, παραδίδεται η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής (ύψος ΙΚΑ). Το «παρών» θα δώσουν ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γ. Καραγιάννης.

Η γέφυρα κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής (ΠΕΠ Αττικής) και δημοπρατήθηκε από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, η νέα

πεζογέφυρα είναι η τρίτη που ολοκληρώνεται από τις συνολικά έξι που κατασκευάζονται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και είναι συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 13 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι, ήδη έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα Αλίμου, η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη συμβολή της με την Καλαμακίου και η πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος. 

The post Παραδίδεται στις 22/2 η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα