Πάνω από 6 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε σχολεία των Δήμων Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής

Το «πράσινο φως» για την έναρξη έργων ενεργειακής αναβάθμισης σε σχολεία των Δήμων Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής, αρμοδιότητας της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε., με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττική «2014-2020», που ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ, δόθηκε μετά τη σημερινή (27/12) υπογραφή των σχετικών πράξεων ένταξης από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Παρόντες στην τελετή υπογραφών, η οποία πραγματοποιήθηκε στα

γραφεία της Περιφέρειας, ήταν ο πρόεδρος της Κτ.Υπ. Α.Ε. Τ. Κατσίπος, ο διευθύνων σύμβουλος Θ. Γιάνναρης, οι δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχος, Φυλής Χ. Παππούς και Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος. Επίσης παραβρέθηκαν ο γενικός διευθυντής της Κτ.Υπ. Α.Ε. Θ. Κυριαζόπουλος, καθώς, επίσης και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης:

Στο 1ο Δ.Σ. και 1ο Ν.Γ. Ζεφυρίου, στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ζεφυρίου, στο 4ο Δ.Σ., το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, στο Δ.Σ. Φυλής και στο Γυμνάσιο Φυλής. Στο 1ο Λύκειο, στο 2ο και στο 3ο Γυμνάσιο, καθώς και στο 8ο Δημοτικό Αγ. Βαρβάρας. Στο 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής.Η αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑττικήςΛήψη

The post Πάνω από 6 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε σχολεία των Δήμων Φυλής, Αγ. Βαρβάρας και Καισαριανής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα