Π. Ιωάννου: Να μην μείνουμε θεατές στην οπαδική βία

Με αφορμή το περιστατικό οπαδικής βίας κατά 15χρονου αθλητή της ΑΕΚ σε δρόμο της Πεύκης ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η οπαδική βία είναι ένα φαινόμενο το οποίο ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς, αυτήν τη φορά “χτύπησε την πόρτα μας” και από τύχη δεν θρηνήσαμε την απώλεια ενός νέου παιδιού. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται.

Ως κοινωνία, αλλά και ως Δήμος οφείλουμε να κινηθούμε άμεσα και αποφασιστικά, προκειμένου να την αντιμετωπίσουμε. Δεν πρέπει να μείνουμε “θεατές”, αλλά θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να τη νικήσουμε. Τόσο η Λυκόβρυση όσο και η Πεύκη έχουν στα σπλάχνα τους σπουδαίους αθλητικούς συλλόγους οι οποίοι πρεσβεύουν τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Ως δημοτική παράταξη καλούμε τον Δήμο, αλλά και τους τοπικούς συλλόγους να διοργανώσουν εκδήλωση ενημέρωσης κατά της οπαδικής βίας με τη συμμετοχή των σχολείων, αλλά και της νεολαίας της πόλης. Η σωστή ενημέρωση, αλλά και η ανάδειξη των αιτιών του σοβαρότατου κοινωνικού προβλήματος είναι καθοριστικές για να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

The post Π. Ιωάννου: Να μην μείνουμε θεατές στην οπαδική βία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα