Π. Ιωάννου: Εμείς φέραμε το θέμα της Λ. Κύμης στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την… πατρότητα της πρότασης να συζητηθεί στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης το θέμα της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης διεκδικεί η παράταξη Νέα Δημιουργία. Όπως αναφέρει είχε καταθέσει σχετική πρόταση, με επιστολή που έστειλε στην πρόεδρο του Σώματος, στις 18 Μαΐου, στην οποία και ανέφερε:

«Καθώς το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και τα όσα σχεδιάζονται γι’ αυτήν επηρεάζουν

άμεσα τη ζωή όλων των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης μας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις παρατάξεις, που το απαρτίζουν, σας καλώ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να μπει θέμα ή Δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής με θέμα τη Λ. Κύμης και τις εξελίξεις και να υπάρξει ενημέρωση του Συμβουλίου και των δημοτών για τις έως σήμερα εξελίξεις και τυχόν ενέργειες και συμφωνίες έχει προχωρήσει ως σήμερα η Δημοτική Αρχή».

«Το θέμα μπήκε πρώτο κανονικά στην ημερήσια διάταξη του τελευταίου συμβουλίου μηνός Μαΐου» τονίζει η παράταξη του κ. Παναγιώτη Ιωάννου και προσθέτει:

«Μετά τα συγχαρητήρια του δημάρχου και την ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων και των συμβούλων συζητήθηκε αυτό το μεγάλο σοβαρό θέμα. Προτείναμε βασικά στην επιτροπή να συμμετέχουν πολίτες που έχουν ενδιαφερθεί και γνωρίζουν το θέμα. Από την πλευρά μας προτείναμε τον κ. Παναγιώτη Σαρηγιάννη, έναν συμπολίτη μας που αγαπά τον τόπο και ενδιαφέρεται χρόνια καθημερινά για τα μικρά και μεγάλα θέματα έχοντας ένα καλό αρχείο.

Θέλουμε να στηρίξουμε τους κατοίκους του Δήμου μας έτσι ώστε να γίνει ότι καλύτερο για να μην γίνουν καταστροφές, αλλά και να δούμε τι ανταποδοτικά οφέλη θα έχουμε. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια Αττικής. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, αυτό δείχνει και αυτή η πρόταση μας.

Η παράταξή μας Νέα Δημιουργία είναι ο μόνος ανθρωποκεντρικός συνδυασμός που προτεραιότητα έχει τον άνθρωπο.

Είμαστε στη διάθεση κάθε κατοίκου για να συνεργαστούμε και να λύσουμε μαζί θέματα του Δήμου, γιατί μόνο με πραγματικό ενδιαφέρον , πολύ δουλειά, σοβαρότητα και όχι με απλές καταγγελίες και λαϊκισμό, λύνονται τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα. Ο λαϊκισμός μας έχει πάει πολλά χρόνια πίσω, επιτέλους ας σταματήσει, o κόσμος δεν τρώει “σανό” ούτε είναι “αλευρωμένοι”, μην το ξεχνάτε αυτό, σταματήστε να πιστεύετε πως έχουν μειωμένη πνευματική ικανότητα. Όταν η δύναμη της αγάπης για τον τόπο μας ξεπερνάει την αγάπη για δύναμη, όλα γίνονται πιο εύκολα!!!».

The post Π. Ιωάννου: Εμείς φέραμε το θέμα της Λ. Κύμης στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα