Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Μία (ακόμη…) ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης στην ασφάλιση

Για απόπειρα ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης κατηγορεί την κυβέρνηση η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λυκόβρυσης-Πεύκης, καλώντας ταυτόχρονα στη σημερινή (1/9) συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ενάντια στο συζητούμενο νομοσχέδιο.

«Η “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.”, που μας κυβερνά, προβαίνει σε μια ακόμη…προοδευτική(!) μεταρρύθμιση: ιδιωτικοποιεί την επικουρική ασφάλιση, σύμφωνη πάντα με το πρόγραμμά της» αναφέρει η Οργάνωση Μελών και προσθέτει:

«Τις συνέπειες αυτής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής

στα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης δυστυχώς θα περάσουν χρόνια για να τα δούμε, όταν δεν θα υπάρχουν πια εισροές στο σύστημα για την πληρωμή των ήδη συνταξιούχων, γεγονός που θα σημάνει τη δραστική μείωση των επικουρικών συντάξεών τους, ενώ θα τζογάρονται στα χρηματιστήρια οι ατομικοί “κουμπαράδες” των νέων συνταξιούχων με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται… (και βέβαια ανοίγει ο δρόμος για την ιδιωτικοποίηση και της κύριας σύνταξης…).

»Η κινητοποίηση-συλλαλητήριο στην οποία καλεί η ΑΔΕΔΥ σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα ας γίνει η αγωνιστική απάντηση του κόσμου της εργασίας στις προωθούμενες χαριστικές στο μεγάλο κεφάλαιο μεταρρυθμίσεις της “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.”».

The post Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Μία (ακόμη…) ιδιωτικοποίηση της κυβέρνησης στην ασφάλιση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα