Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΝΓΕ

Ανακοίνωση στήριξης του αγώνα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος εξέδωσε ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου – Αγίας Παρασκευής – Χολαργού – Ψυχικού, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Εμείς οι συνταξιούχοι αγωνιζόμασταν και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για ένα σύστημα υγείας που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας, με βάση και τα επιτεύγματα της επιστήμης και τεχνολογίας. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, χωρίς όρους για όλους: συνταξιούχους, εργαζόμενους και ανέργους.

Αυτή τη στιγμή, που το υγειονομικό προσωπικό

βρίσκεται μπροστά στη μάχη για την προστασία της υγείας του λαού, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας στις 7 Απρίλη, μέρα πανελλαδικής δράσης για την Υγεία.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία, όπως προτείνουν τα συνδικαλιστικά και επιστημονικά όργανα των εργαζομένων.Ένταξη των ιδιωτικών κλινικών – κρεβατιών ΜΕΘ και ένταξή τους στο δημόσιο σύστημα υγείας.Ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Υγείας με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και σε 24ωρη λειτουργία, καθώς και με όλα τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα.Όχι στην αποδυνάμωση των ΤΟΜΥ για τη στελέχωση κέντρων υγείας για τον κορωνοϊό. Στελέχωσή τους με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Προσέχουμε την υγείας μας – Δυναμώνουμε την πάλη μας.

The post Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΝΓΕ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα