Ο Σύλλογος «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» διαμαρτύρεται για τη στάση της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα», Λίζα Τρύφωνος, αναφέρεται στις εξελίξεις με την ένταξη στο σχέδιο 650 στρεμμάτων στην περιοχή Κάτω Σωρόςς – Μαρμαράδικα.

«Καταφέραμε επί δημαρχίας Γιώργου Πατούλη και εντάξαμε 650 στρέμματα της περιοχής Κάτω Σωρός – Μαρμαράδικα του Δήμου Αμαρουσίου στο σχέδιο» αναφέρει, αλλά «επί δημαρχίας Θεόδωρου Αμπατζόγλου, δυστυχώς, συνεχίζεται σε χειρότερο βαθμό το πρόβλημά μας, γιατί μας κοροϊδεύει ότι θα κάνει διάνοιξη των δρόμων, μήπως και μπορέσουμε να πάμε στα οικόπεδά μας, τα οποία μας αναγκάζει να τα ξαναγοράσουμε!!!».

Επίσης,

κοινοποιεί επιστολή του Συλλόγου προ τα μέλη του, τα οποία είχε καλέσει για να διαμαρτυρηθούν την Τρίτη 9 Νοεμβρίου έξω από το δημαρχείο, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μην συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, εξέλιξη για την οποία επικρίνει τον πρόεδρο του Σώματος.

Στην επιστολή του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες της πολύπαθης περιοχής του Κάτω Σωρού,

»Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, για να εισαχθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέμα με τίτλο «Μείωση της τιμής της εισφοράς σε χρήμα που οφείλουν οι πολίτες», ο δήμαρχος και η διοίκησή του «περί άλλων τυρβάζει»!!!!!!

»Όπως αντιλαμβάνεστε η κοροϊδία συνεχίζεται και δεν είναι μόνο αυτό!  Διότι δεν φτάνει μόνο που εμπαίζουν τους πολίτες, αλλά εμπαίζουν και την Περιφέρεια, η οποία έχει την πρόθεση να συγκαλέσει ξανά την Επιτροπή η οποία αποφασίζει για τις τιμές των εισφορών των πολιτών σε χρήμα.

»Η αδιαφορία και η φοβία προς την αγανάκτηση των πολιτών οδηγεί τη διοίκηση του Δήμου στο να μην ασχολείται καθόλου με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, αλλά να αρκείται στο να εξαγγείλει έργα (άγνωστο πότε θα υλοποιηθούν), εμπαίζοντας ακόμα και τους αγαπητούς Συλλόγους, που συμμετείχαν στη διαβούλευση. 

»Στην προσπάθειά μου να πείσω τον Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα μαζί του, να εισαγάγει το θέμα μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που με είχε ενημερώσει ότι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, τελικά η απάντηση ήταν αρνητική.  Ο λόγος της αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν, όπως μου είπε, ότι δεν υπήρχαν τόσο σοβαρά θέματα για να πραγματοποιηθεί!

»Πιστεύουμε όλοι εμείς ότι εφόσον τα θέματα δεν χρήζουν τόσο μεγάλης σοβαρότητας, ένας λόγος παραπάνω να εισαχθεί το δικό μας, έτσι ώστε να γίνει μία ευρεία συζήτηση και να ενημερωθούμε τελικά ποια είναι η θέση του κάθε δημοτικού συμβούλου.

»Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, λυπούμαστε ειλικρινά που ως κάτοικος της περιοχής του κάτω Σωρού δεν συμμερίζεστε τα προβλήματά μας, και δεν παίρνετε σαφή θέση!

»Θα μας βρείτε στις πόρτες του δημαρχείου, όποτε και αν κάνετε συμβούλιο!

Η Πρόεδρος                                               Η Γενική Γραμματέας

ΛΙΖΑ ΤΡΥΦΩΝΟΣ                                   ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ»

The post Ο Σύλλογος «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» διαμαρτύρεται για τη στάση της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα