Ο Σίμος Νικολιδάκης αναλαμβάνει τον τομέα της Επικοινωνίας της παράταξης Δήμος Μπροστά+

Όπως αναφέρει η παράταξη Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριο Ψυχάλη, «ο Σίμος Νικολιδάκης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα νέου επιστήμονα και επαγγελματία, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λυκόβρυση».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Ο Σίμος Νικολιδάκης εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, στον κλάδο της εκπαίδευσης, όντας διευθυντής εκπαίδευσης με μεγάλο εκπαιδευτικό όμιλο, ενώ έχει ολοκληρώσει την διδακτορική του διατριβή στις θεωρητικές επιστήμες.

Ο Σίμος

αποδέχθηκε την πρόταση της παράταξης Δήμος Μπροστά+ να συμμετέχει ενεργά στο εγχείρημα της δημιουργίας των βάσεων ώστε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης να βγει από το αδιέξοδο.

Ο Σίμος Νικολιδάκης αναλαμβάνει τον τομέα της Επικοινωνίας της παράταξης Δήμος Μπροστά+, σε συνεργασία με νέα στελέχη της παράταξης. Η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ θα συνεχίσει καθημερινά να εμπλουτίζεται με δημότες, που έχουν διάθεση να προσφέρουν ουσιαστικά στο Δήμο.

Επενδύουμε στο νέο, αναδεικνύουμε τις αρχές, υποστηρίζουμε την γνώση. 

The post Ο Σίμος Νικολιδάκης αναλαμβάνει τον τομέα της Επικοινωνίας της παράταξης Δήμος Μπροστά+ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα