Στο 4ο Επιστημονικό Forum για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές στην Ελλάδα o δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Στο 4ο Επιστημονικό Forum για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές στην Ελλάδα, με θέμα «Η Συμβολή των Ερευνητικών Φορέων της Χώρας στη Διαχείριση Κινδύνων και Κρίσεων», το οποίο συνδιοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων», το τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος και το Κέντρο Αριστείας Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού

Πανεπιστημίου Αθηνών, έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και επίκαιρη συνάντηση, υπό τον συντονισμό του καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ευθυμίου Λέκκα και τη συμμετοχή εκπροσώπων από πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, επιχειρησιακούς φορείς, αλλά και υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, που σχετίζονται με τη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων.

The post Στο 4ο Επιστημονικό Forum για τη Μείωση της Διακινδύνευσης από Καταστροφές στην Ελλάδα o δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα