Ο Ν. Πρωτονοτάριος υποψήφιος δημ. σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη

Στη δημοτική παράταξη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Νίκος Πρωτονοτάριος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Νίκο στη ομάδα μας, έναν ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με τις γνώσεις του και την εμπειρία του από τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε

ακόμη πιο δυνατοί για να φτιάξουμε τις υποδομές που αξίζουν σε μια έξυπνη και σύγχρονη πόλη και για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο ενός σύγχρονου, ανθρώπινου και αποτελεσματικού Δήμου».

Ο Νίκος Πρωτονοτάριος γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Νάξο και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε μεταπτυχιακά στο management στο Παρίσι. Εργάζεται ως μηχανικός και ανεξάρτητος πιστοποιημένος εκτιμητής. Ζει στην Πεύκη 20 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του, Λίλη Παρησάκη, ιδιωτική υπάλληλο, και τα δύο τους παιδιά, την Ελίνα, μαθήτρια 2ας γυμνασίου και τον Μιχαήλ, μαθητή 2ας Λυκείου, στο St. Joseph. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του St. Joseph.

The post Ο Ν. Πρωτονοτάριος υποψήφιος δημ. σύμβουλος Πεύκης με τον Τ. Μαυρίδη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα