Ο Γκατούζο «παίζει μπάλα» και ως επιχειρηματίας με εστιατόρια και αγορές ακινήτων

Ο Τζενάρο Γκατούζο εκτός από το ποδόσφαιρο, ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς φτιάχνει, εκτός των άλλων, εστιατόρια και ακίνητα.

O προπονητής της Μίλαν, που έχει πατήσει τα 41 και την σεζόν 2014-15 κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ, κινείται, λοιπόν, και στον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν αποκλείεται στο μέλλον, μετά τη σπουδαία καριέρα που έκανε ως παίκτης και την προπονητική τα τελευταία χρόνια, να αφήσει το χώρο του ποδοσφαίρου.

Lo stile trattoria chic del

Bistrot di #Gattuso e Bianchi! #Gallarate @gallanews pic.twitter.com/JZW1LvyKpF

— charlie tango (@tedeschivola) 2 Αυγούστου 2016

Η «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει ότι η τελευταία συμφωνία του Τζενάρο Γκατούζο αφορά την απόκτηση ενός πρώην ορφανοτροφείου του 1300 μπροστά από τον Πύργο της Πίζας, 5.800 τετραγωνικών μέτρων, που πωλήθηκε για οκτώ εκατομμύρια. Η συμφωνία αφορά την ανακαίνιση του κτιρίου και την πιθανή μετατροπή σε εμπορική χρήση.

Να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της Μίλαν είναι μέτοχος της Pinamar (μίσθωση ακινήτων) και κατέχει το 49% της Gabriela G.R. S.R.L. (αγορά, πώληση, ανταλλαγή και διαχείριση ακινήτων, το 51% ανήκει στη σύζυγό του και το 2017).

Επίσης, ο πρώην διεθνής άσος στις 4 Απριλίου 2017 άνοιξε το εστιατόριο Osteria del Mare στην επαρχία της Πίζας, μαγαζί στο οποίο κατέχει το 50% μέσω της εταιρείας Saga. Το 2017 η Saga είχε, μάλιστα, έσοδα 310.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο ιδιόρρυθμος προπονητής κατέχει το 50% της Gattuso e Bianchi, που διαχειρίζεται το ομώνυμο εστιατόριο αλλλά και κάνει διανομή ψαριών. Το 2017 η εταιρεία Gattuso e Bianchi είχε στην πραγματικότητα έσοδα ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ (2,2 εκατομμύρια το 2016).

Devitalia veste l’Osteria del Mare, il locale nato dall’incontro tra Pisa e l’ex mister neroazzurro Gennaro Gattuso https://t.co/aUYDzLj2LA pic.twitter.com/BWceYrDbsJ

— Devitalia (@Devitalia_it) 7 Ιουνίου 2017

#Gattuso e #Mirabelli le vere speranze del #Milan nell’infinita saga societaria https://t.co/5LMhLYINIF pic.twitter.com/5zo0yJaN57

— calciomercato.com (@cmdotcom) 14 Ιουνίου 2018

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα