Ο Γιάννης Κωνσταντάτος για τρίτη φορά στην προεδρία του ΣΠΑΥ

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία το Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, παρόντων 18 μελών σε σύνολο 20, επανεξέλεξε πρόεδρο τον νυν πρόεδρο του Συνδέσμου, δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη σύντομη τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε έναν απολογισμό της θητείας που εκπνέει. Τόνισε τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και οι οποίες τους έβγαλαν αλώβητους. Εξήρε την ομοφωνία του Δ.Σ. που οδήγησε στις επιτυχίες και στο συλλογικό αποτέλεσμα. Δήλωσε ότι είναι απόλυτα

ικανοποιημένος και επεσήμανε ότι την ανοδική πορεία του Συνδέσμου αναγνωρίζουν και δήμοι εκτός αυτού, που προστρέχουν να ενταχθούν και να συνεργαστούν με τον ΣΠΑΥ για την προστασία και ανάδειξη του Υμηττού.

Με αφορμή τις προετοιμασίες για το 3ο Forum του ΣΠΑΥ, στις 11 και 12 Μαρτίου 2024, έκανε αναφορά στην επιτυχία των δύο προηγούμενων και εξήγησε ότι η νέα διοίκηση θα κληθεί να διαχειριστεί τις νέες μεγάλες προκλήσεις που φέρνει η επόμενη ημέρα.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ ως νέος αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο οποίος δήλωσε με το πέρας της εκλογής του: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι η νέα θητεία θα είναι το ίδιο δημιουργική και παραγωγική όπως η προηγούμενη». Την εκτελεστική επιτροπή συμπληρώνουν ως τακτικό μέλος από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο Βασίλης Σιαμάνης και ως αναπληρωματικό μέλος από τον Δήμο Βύρωνα ο Μίλτος Μπαντής.

The post Ο Γιάννης Κωνσταντάτος για τρίτη φορά στην προεδρία του ΣΠΑΥ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα