«Ενυπόγραφα» – 10 χρόνια στην Επικαιρότητα

«Στη ζωή το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο». Το απόφθεγμα ανήκει στον Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον* και αναμφίβολα αποτυπώνει μια μεγάλη αλήθεια, που -λίγο έως πολύ- αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε όλοι στη ζωή μας.

Δέκα χρόνια τώρα στο «Ενυπόγραφα», στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, χρειάστηκε να παίξουμε και άσχημα φύλλα. Το αν τα παίξαμε καλά ή όχι δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά οι αναγνώστες που επισκέπτονται καθημερινά τον ιστότοπό μας για την

ενημέρωσή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πήγαμε… πάσο.

Είμαστε εδώ 10 χρόνια, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, αποτυπώνοντας την καθημερινότητά μας, τα μικρά και μεγάλα, τα ευχάριστα και δυσάρεστα, όλα όσα μας γεμίζουν ελπίδα, αλλά και όσα μας ανησυχούν.

Είμαστε στην Επικαιρότητα και θα παραμείνουμε, αντλώντας δύναμη από τη δική σας εμπιστοσύνη. Για όσο τη διατηρούμε το «Ε» θα είναι στον «αέρα».

Ως υπεύθυνος του ιστοτόπου, αφού ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για όσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα στην κοινή μας προσπάθεια, δεσμεύομαι πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε, στη δεύτερη δεκαετία της λειτουργίας μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να υπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα τη δέσμευση που αναλάβαμε απέναντί σας στις 22 Φεβρουαρίου 2014: να σας παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση.

Θάνος Σταθόπουλος

* Ο Robert Louis Balfour Stevenson ήταν Σκωτσέζος μυθιστοριογράφος, ποιητής, δοκιμιογράφος, μουσικός και ταξιδιωτικός συγγραφέας.

The post «Ενυπόγραφα» – 10 χρόνια στην Επικαιρότητα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα