Ο επιχειρηματίας Νίκος Παχύλας στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού

Ο επιχειρηματίας Νίκος Παχύλας εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.

Πρόκειται για τον γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία, με σημαντική δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, αλλά και με πλούσια κοινωνική δράση.

Ο Νίκος Παχύλας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, είναι ανώτατο διευθυντικό στέλεχος (πρόεδρος Δ.Σ. και

CEO) σε σημαντικά και αναγνωρισμένα εταιρικά σχήματα, είναι μέλος του ΕΒΕΑ, ενώ κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα του Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου και παραμένει μέχρι σήμερα ενεργό μέλος.

Παράλληλα, έχει διδάξει θέματα επικοινωνίας και μεθοδολογίας αγοράς σε πολυεθνικές εταιρείες αυτοκινήτων και ελαστικών, ενώ συμμετέχει τακτικά ως εισηγητής και βασικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια πολυεθνικών εταιρειών στη Γαλλία και τη Γερμανία. Επί σειρά ετών αρθρογραφεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Δημοκρατία», ενώ άρθρα του για την οδική ασφάλεια έχουν δημοσιευθεί κατ΄ επανάληψη στον ελληνικό και διεθνή Τύπο.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης και προσφοράς, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Φιλοθέης, αν. πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) του υπουργείου Παιδείας, πρόεδρος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γ. Καρύδης», πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Φιλοθέης και πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ζώων Δήμου Φιλοθέης, ενώ παραμένει λάτρης των εικαστικών τεχνών και του κινηματογράφου.

Ο κ. Νίκος Παχύλας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δήλωσε: «Στην Αυτοδιοίκηση ο αγώνας είναι για το αύριο των παιδιών μας και ψηφίζουμε εκείνον που δεν κομματικοποιεί τις εκλογές και που θα πετύχει το καλύτερο για την περιφέρεια. Ο Γ. Σγουρός συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Είναι ένας υποψήφιος που ξέρει την Αυτοδιοίκηση και που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δρομολογήσει τις λύσεις που απαιτούνται για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Συστρατεύομαι μαζί του στην προσπάθεια να αλλάξουμε την Αττική. Παράλληλα ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που με εμπιστεύεται ως μέλος και στέλεχος της μεγάλης κεντροδεξιάς φιλελεύθερης παράταξης, έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν μεγάλο αέρα νίκης».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σγουρός τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και δήλωσε ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Παχύλα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Όπως είπε «πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, με συνεχή παρουσία εντός και εκτός Ελλάδος. Ωστόσο αυτό που τον κάνει ιδιαίτερο είναι η αγωνία του για το αύριο και η διάθεσή του να συμμετάσχει ως ενεργός πολίτης στην κοινή προσπάθεια. Εγγύηση, πέρα από την πολυσχιδή κοινωνική δραστηριότητά του, αποτελεί το πλούσιο έργο και η τεράστια εμπειρία του, σε έναν κρίσιμης σημασίας τομέα, αυτόν της οδικής ασφάλειας. Ειδικά στη χώρα μας, που το θέμα των τροχαίων δυστυχημάτων παραμένει συνεχώς επίκαιρο».

The post Ο επιχειρηματίας Νίκος Παχύλας στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα