Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Γυναίκα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν διακριθεί σε διάφορους χώρους και που με την πορεία τους αναδεικνύουν τη μοναδική και πολυδιάστατη προσωπικότητα των γυναικών.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

η γνωστή και πολυβραβευμένη ζωγράφος Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη,η πρόεδρος της «Παναθηναϊκής» Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, Μαρία Γιαννίρη,η ιατρός ενδοκρινολόγος, καθηγήτρια
της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Χάρις Λιάπη,η πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος «Παναθηναϊκής» Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, Σοφία Μάγκου,η πρόεδρος της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου, Ειρήνη Κατσιέρη,η ηθοποιός Ματίνα Καρρά.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η γυναικεία χορωδία «Καλλιτεχνήματα» με μαέστρο τη Μαρία Μιχαλοπούλου, η ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη και η Γιόλα Παπαδοπούλου-Αργυροπούλου, ενώ παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Σοφία Κορωναίου, ο επίτιμος δήμαρχος Χολαργού κ. Σκούρτης, ο τ. δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, ο πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Τη διοργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιμή Ρουφογάλη.

The post Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τίμησε τη Γυναίκα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα