Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πάσχα με κλαδιά, μπάζα και πολλά προβλήματα καθαριότητας

«Τους δυο τελευταίους μήνες η δημοτική αρχή Ζορμπά, που διοικεί πάνω από 1,5 χρόνο, είναι ανήμπορη να μαζέψει τα κλαδιά που έχουν κατακλύσει, μετά τα χιόνια, σε παρά πολλούς δρόμους της πόλης μας», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σταθόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη του συνδυασμού σημειώνουν:

Για περισσότερους από πέντε μήνες, επίσης, η διοίκηση δεν μπορεί να απομακρύνει τα μπάζα, που διάφοροι ασυνείδητοι εγκαταλείπουν παντού.

Δεν είναι,

δυστυχώς, μόνον αυτά τα προβλήματα:

Στην Αγία Παρασκευή, επί εννέα μήνες, δεν υπάρχουν καφέ κάδοι για τα υπολείμματα τροφών, φρούτων, κρέατος, γκαζόν κ.λπ. Τους απέσυραν, τέλος Ιουλίου του 2020 και δεν τους επανάφεραν.Πολλοί μπλε κάδοι ανακύκλωσης είναι χωρίς καπάκι και σε κακή κατάσταση.Υπολειτουργεί το πρόγραμμα πλυσίματος των κάδων, παρότι υπάρχει καινούργιο καδοπλυντήριο.Πολλοί δρόμοι δεν σκουπίζονται επαρκώς. Υπάρχουν δυο σάρωθρα οκτώ μήνες σε συνεργεία;Σε κάποιες περιοχές η αποκομιδή γίνεται πρωινές ώρες.Οι εργαζόμενοι/ες δεν έχουν πάρει Μέσα Ατομικής Προστασίας-ΜΑΠ από το 2019.Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

The post Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Πάσχα με κλαδιά, μπάζα και πολλά προβλήματα καθαριότητας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα