Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ορίστηκαν με την υπ. αριθ. 1213/2020 απόφαση του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, οι νέοι αντιδήμαρχοι Παπάγου – Χολαργού, η θητεία των οποίων διαρκεί από 22 Ιανουαρίου 2020 έως 31 Οκτωβρίου 2022.

Συγκεκριμένα αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι:

Μιχάλης Υφαντής, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

Μ. ΥφαντήςΤην εποπτεία για την ορθή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ).Την παρακολούθηση των
εργασιών συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας.Την προσέλκυση και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων τοπικού και υπερ-τοπικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ.Την εποπτεία και ευθύνη για την καλή λειτουργία της διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και των επιμέρους οργανικών μονάδων αυτών.Την καθημερινή παρακολούθηση του μηχανισμού υποδοχής και διαχείρισης των αιτημάτων των πολιτών.Τη συνεργασία με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση ζητημάτων στους τομείς των παραπάνω αρμοδιοτήτων.

Χρήστος Πετράκης, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας, με τις παρακάτω αρμοδιότητες: 

Χρ. ΠετράκηςΤον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας και την οργάνωση του αυτοτελούς τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου.Την εφαρμογή μέτρων πολιτικής προστασίας και ΠΣΕΑ.Την οργάνωση, εποπτεία και συντονισμό για την υλοποίηση του προγράμματος «Ασφαλής Γειτονιά».Την εποπτεία και εύρυθμη λειτουργία του αυτοτελούς τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.Τη συνεργασία με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων για την επίλυση ζητημάτων στους τομείς των παραπάνω αρμοδιοτήτων.

The post Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα