«Νεφελοκουκοχώρα», σε δύο παραστάσεις, στο δημαρχείο Κηφισιάς

Το νομικό πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας» προγραμματίζει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 δύο παραστάσεις (11:30 – 13:00 και 13:00 – 14:30) του έργου «Νεφελοκουκοχώρα» σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα, από τις «Όρνιθες» του Αριστοφάνη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα του δημαρχείου «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), με ελεύθερη είσοδο.

Η «Νεφελοκουκοχώρα» είναι μία παιδική παράσταση, σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα, από τις περίφημες «Όρνιθες» του Αριστοφάνη,

κατάλληλα προσαρμοσμένη για τους μικρούς μας φίλους. Οι μικροί θεατρόφιλοι ψυχαγωγούνται και διασκεδάζουν, ενώ παράλληλα διδάσκονται όλα τα σπουδαία μηνύματα του μεγάλου συγγραφέα.

Η αφίσα της παράστασης.

Μαθαίνουν, κυρίως, ότι σε μια χώρα ιδανική δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται ο ένας τον άλλο, αλλά να συνεργάζονται όλοι μαζί, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις για το γενικό καλό.

Τα υπέροχα σκηνικά και κουστούμια έχει σχεδιάσει η Λαμπρινή Καρδαρά. Την πρωτότυπη μουσική του έργου και τα τραγούδια, σε στίχους Χάρη Ρώμα, έχει γράψει ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί η Ντέπυ Γοργογιάννη. Το τραγούδι της παράστασης «Πετάω», που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση, σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Χάρη Ρώμα, τραγουδά η Ήβη Αδάμου.

Πρωταγωνιστούν:

Βαγγέλης ΔουκουτσέληςΑντώνης ΚαλομοιράκηςΜαρία ΚοκολάκηΕύη ΚολιούληΧάρης ΛεοντσίνιΆγγελος Ντάλλας

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Χάρης ΡώμαςΣκηνικά – Κουστούμια: Λαμπρινή ΚαρδαράΦωτισμοί: Δημήτρης ΑποστόλουΧορογραφίες: Ντέπυ ΓοργογιάννηΠρωτότυπη μουσική: Χρήστος ΠαπαδόπουλοςΣτίχοι τραγουδιών: Χάρης ΡώμαςΦωτογραφίες: Γιώργος ΚαλφαμανώληςArtwork: Κατερίνα ΓεωργακοπούλουVideo παράστασης: Δημήτρης ΝτουραμάκοςΠαραγωγή: Στράτος Μαρκίδης

The post «Νεφελοκουκοχώρα», σε δύο παραστάσεις, στο δημαρχείο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα