Νέα Ιωνία: Ανθρωπιστική βοήθεια στη Νέα Ιωνία Βόλου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, ο Δήμος Νέας Ιωνίας απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαγνησία με είδη πρώτης ανάγκης, είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα, είδη οικιακής χρήσεως, σχολικά είδη, νερά κ.ά.

Η μεταφορά των ειδών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/09/2023, από εργαζόμενους/νες και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Χατζή, με φορτηγά του Δήμου. Τα είδη εστάλησαν στον Δήμο Βόλου, για την περιοχή της Νέας Ιωνίας, καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, με ανακοίνωσή

του ευχαριστεί την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και ιδίως τους μαθητές και τις μαθήτριες, που στέλνουν το μήνυμα ότι υπάρχει ανθρωπιά και ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Ευχαριστεί ακόμα όλους όσους που ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα ας, καθώς και τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του Δήμου και τους εθελοντές που φρόντισαν για τη συλλογή, την ομαδοποίηση και τη συσκευασία των προσφορών.

The post Νέα Ιωνία: Ανθρωπιστική βοήθεια στη Νέα Ιωνία Βόλου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα