Δημόσιος διάλογος υποψήφιων δήμαρχων Λυκόβρυσης – Πεύκης με θέμα «Παιδεία – εκπαίδευση – σχολεία»

Μετά από πρόσκλησή μας, την Κυριακή 24/9/2023 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», πραγματοποιήθηκε συνάντηση-διάλογος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης με τους υποψηφίους Δημάρχους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσουμε και να ακούσουμε τους υποψηφίους, για τα θέματα που θεωρούμε σημαντικά και έχουν σχέση με τα σχολεία και τους μαθητές του Δήμου μας.

Σ’ αυτήν παρευρέθησαν

από τις παρατάξεις :

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Νικηφόρος Κωνσταντίνου,«δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+ » ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάριος Ψυχάλης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την Λυκόβρυση-Πεύκη.» η υποψήφια Δήμαρχος κ.Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη«Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Άρης Κυριακίδης«ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΜΑΖΙ» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Λέων«ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Καρδάσης

Οι ερωτήσεις μας αναπτύχθηκαν σε 7 ενότητες και ήταν κοινές προς όλους τους υποψηφίους, αφορούσανε θέματα όπως:

Σχολικές δομέςΕνίσχυση Χρηματοδότησης σχολικών ΜονάδωνΆνοιγμα των σχολείων στην Κοινωνία, στους Γονείς στα ΠαιδιάΖητήματα ψυχικής ΥγείαςΈλλειψη αθλητικών χώρων, χώρων πολιτισμού

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Τονίστηκε δε από όλους πως στα θέματα παιδείας θα πρέπει να υπάρχει κοινή στόχευση και αντιμετώπιση, χωρίς παραταξιακές αντιπαραθέσεις.

Τέλος το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και τη συμμετοχή τους στην συζήτηση που ακολούθησε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης

The post Δημόσιος διάλογος υποψήφιων δήμαρχων Λυκόβρυσης – Πεύκης με θέμα «Παιδεία – εκπαίδευση – σχολεία» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημόσιος, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παιδεία –,dimosios, lykovrysis – pefkis, paideia –