Να τιμηθούν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους κακοποιούς στα Βριλήσσια προτείνει ο Γ. Πισιμίσης

Την πρότασή του να τιμηθούν οι αστυνομικοί που πριν από λίγες ημέρες συνέλαβαν τους δύο επικίνδυνους και βαριά οπλισμένους κακοποιούς στα Βριλήσσια κατέθεσε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια,

υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης.

Ήδη ο κ. Πισιμίσης έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, προκειμένου να ευχαριστήσει την Ελληνική Αστυνομία για την ακαριαία και αποτελεσματική αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και του Τμήματος Βριλησσίων.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Γιάννη Πισιμίση:

Αξιότιμε κύριε αρχηγέ,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αυταπάρνηση και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, την οποία επέδειξαν τα μέλη του κλιμακίου της ομάδας ΔΙΑΣ, καταφέρνοντας να συλλάβουν τους δύο κακοποιούς που αποπειράθηκαν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στον οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια στις 26/11.

Οι αστυνομικοί χωρίς δεύτερες σκέψεις διακινδύνευσαν την ίδια τους τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα και κατάφεραν να συλλάβουν και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τους δύο επικίνδυνους κακοποιούς.

Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας που είναι τόσο σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργίας της τοπικής μας κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα επιθυμούσαμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση για τη βράβευση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων, των οποίων οι ενέργειες συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση.

Η εκδήλωση αυτή είναι, κατά την άποψή μας, η ελάχιστη ένδειξη τιμής από την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων προς τους αστυνομικούς μας που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό μας και φροντίζουν για την ασφάλεια όλων μας.

The post Να τιμηθούν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους κακοποιούς στα Βριλήσσια προτείνει ο Γ. Πισιμίσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα